Ekskluzive: Britoni që ngriti mbledhjen e Trump Tower mohon komplotin rus, duke thënë se oferta e tij 'ishte puffery e pastër'

Ekskluzive: Britoni që ngriti mbledhjen e Trump Tower mohon komplotin rus, duke thënë se oferta e tij 'ishte puffery e pastër'

Britaniku që ngriti takimin famëkeq të Trump Tower ka mohuar të jetë pjesë e një komploti rus, duke thënë se oferta e tij e poshtër e Hillary Clinton para vitit 2016 ...

Lexo më shumë

Nënkryetari i Iranit për gratë dhe çështjet familjare zyrtari i fundit për të provuar pozitive për koronavirus - media lokale

Nënkryetari i Iranit për gratë dhe çështjet familjare zyrtari i fundit për të provuar pozitive për koronavirus - media lokale

Iran's vice president for women and family affairs latest official to test positive for coronavirus - local media — RT World Newsicon bookmark-bicon bookmarkicon cameraicon checkicon chevron downicon...

Lexo më shumë

Nënkryetari i Iranit për gratë dhe çështjet familjare zyrtari i fundit për të provuar pozitive për koronavirus - media lokale

Nënkryetari i Iranit për gratë dhe çështjet familjare zyrtari i fundit për të provuar pozitive për koronavirus - media lokale

Iran's vice president for women and family affairs latest official to test positive for coronavirus - local media — RT World Newsicon bookmark-bicon bookmarkicon cameraicon checkicon chevron downicon...

Lexo më shumë

Arabia Saudite ndalon haxhinjtë e huaj të vizitojnë Mekën mes frikës së koronavirusit

Arabia Saudite ndalon haxhinjtë e huaj të vizitojnë Mekën mes frikës së koronavirusit

. Note: China numbers are for the mainland only and U.S. numbers include repatriated citizens. The novel coronavirus is now affecting every continent but Antarctica and the WHO...

Lexo më shumë

Banorët grekë në Lesbos, Chios protestojnë qendrat e mbipopulluara të migrantëve

Banorët grekë në Lesbos, Chios protestojnë qendrat e mbipopulluara të migrantëve

Protesters from the communist-affiliated trade union PAME, who oppose the building of a new migrant detention centre, take part Thursday in a demonstration in the city of Mytilene,...

Lexo më shumë

Video: Bernie Sanders Supporters Trap Illinois Democrat in Her Car

Video: Bernie Sanders Supporters Trap Illinois Democrat in Her Car

Supporters of Democrat presidential primary frontrunner Sen. Bernie Sanders (I-VT) stalked and harassed Democrat congressional candidate Betsy Dirksen Londrigan by attempting to trap her in a vehicle, according to...

Lexo më shumë

Bernard Arnault apo Louis XVI? Keizer Report shikon se si një miliarder merr paratë e fshatarit për të shitur xhingla në miliarderë të tjerë

Bernard Arnault apo Louis XVI? Keizer Report shikon se si një miliarder merr paratë e fshatarit për të shitur xhingla në miliarderë të tjerë

All the money printed by central banks is going directly to billionaires, say Max Keiser and Stacy Herbert of the Keiser Report, and French luxury brand owner Bernard...

Lexo më shumë

Sharapova retires with head held high despite unscrupulous attempts to undermine her reputation

Sharapova retires with head held high despite unscrupulous attempts to undermine her reputation

Maria Sharapova has hung up her racquet on a 5-time Grand Slam-winning career that saw her dazzle as a teenage phenomenon but then shot down by smear and...

Lexo më shumë